Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För att besöka denna webbplats måste du vara 25 år eller äldre.
Kopparbergs Bryggeri presenterar Bar Award 2025
Den 10 mars var det premiär för CULINARY HOTEL AWARDS, med ambitionen att lyfta maten och drycken på Sveriges hotell. Under 6 månader har juryn besökt hotell från Ystad i söder till Riksgränsen i norr; stora och små, välkända och helt anonyma. Vi stod som partner till galans pris Bar Award 2025, kategorin belönar barer som står i mängden; som kan mäta sig med internationella hotellbarer i fråga om kvalitet, utbud, ambience och bemötande. Vinnaren som fick möta oss på scen för att ta emot sitt pris: Le Hibou, Bank Hotel i Stockholm.
Juryns motivering löd:
“För er passion och för er ivriga vilja att sprida kunskap om kvalitetsviner till era gäster – år efter år. Er källare är inte bara spektakulär i omfång, utan även i urval och fingertoppskänsla. Ni är en förbild och ett föredöme för branschen!”
Samtliga nominerade barer var:
Above, Scandic Göteborg Central, Göteborg
Americain, Haymarket by Scandic, Stockholm
Bar Brahe, Hotel Reisen, Stockholm
Cadierbaren, Grand Hôtel, Stockholm
Clarion Hotel Malmö Live, Malmö
Hotellbaren, Diplomat Hotel, Stockholm
Le Hibou, Bank Hotel, Stockholm
Stora Hotellet, Umeå
Turbine Lounge, Steam Hotel, Västerås
Watson’s Bar, Hotel Rival, Stockholm
Foto: Magnus Sandberg